AKP İSTANBUL MİTİNGİ YAPILDI

 KATILIMCILARI TAŞIMAK İÇİN 7200 OTOBÜS 140 TEKNE; 

– ALANDA  7 BİN 550 PARTİLİ GÖREVLİ ; 
– 82 METRE GENİŞLİĞİNDE 15 METRE YÜKSEKLİĞİNDE  SAHNE;
– 50 METRE ARALIKLA 20  SES KULESİ, 16 DEV EKRAN;  
– CANLI YAYINI İÇİN   20 KAMERALI REJİ.
 
– 550 SAĞLIK PERSONELİ;  
– 56  KARA AMBULANSI;
-1 DENİZ AMBULANSI; 
-1 HELİKOPTER AMBULANS;

Miting alanı içinde ve çevresinde toplam 550 sağlık personeli görev yapacak. Miting alanı çevresinde 56 adet kara ambülansı, 1 adet deniz ambulansı ve bir adet helikopter ambulans hazır bulunacak. 112 adet vinç ve sepetli aracın kullanıldığı miting alanı çevresi bayraklarla donatıldı. Vinçlerin tuttuğu dev pankartlara AKP İstanbul Milletvekili adaylarının fotoğrafları asıldı. 
 
20 KAMERALI YAYIN
Güvenlik amacıyla alanın çeşitli noktalarında sürekli kayıt yapan kameraların bulunduğu platformlar oluşturuldu. Mitingin canlı yayını için de toplam 20 kameradan oluşan reji kuruldu.
 
GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
Mitinge girişler, 6 ayrı noktadan gerçekleştiriliyor.Bu noktalarda 115 adet metal dedektütörlü kapı kuruldu. 10 adet X-Ray cihazıda polislerin kullanımına sunuldu. 220 seyyar tuvaletin kurulduğu miting alanında mescit, abdesthaneler de kuruldu. Miting katılımcılarının ulaşımı için de toplam 7200 otobüs, 140 gemi ve tekne görev yaptı.


  Saraçoğlu’nda Yenikapı Mitingi canlı yayındaFenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi öncesinde Ülker Stadyumu Fenerbahçe Spor Kompleksi’nde miting görüntüleri yayınlandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir