ANNELERE EĞİTİM

Tekirdağ Annelerine Çocuklarla Etkili İletişim eğitimi verildi

 Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Anneleri isimli sosyal medya topluluğunun işbirliği ile “Çocuklarla Etkili İletişim” konulu seminer düzenlendi.

 Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Anneleri isimli sosyal medya topluluğunun işbirliği ile “Çocuklarla Etkili İletişim” konulu seminer düzenlendi. Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen seminerde Çocuk Gelişim Uzmanı İdil Şengöz Tosun, çocuklarla etkili iletişim, anne-baba tutumları ve eğitimde ödül-cezanın yeri konuları ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, anne-baba-çocuk eğitimlerine bir yenisini ekledi. Süleymanpaşa Belediyesi, Tekirdağ Anneleri isimli sosyal medya oluşumu ile birlikte “Çocuklarla Etkili İletişim” başlıklı bir seminer gerçekleştirdi.

Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen seminer öncesi konuşma yapan Tekirdağ Anneleri platformu temsilcisi Didem Akbaş Topuz, anne-baba-çocuk eğitimine verdikleri desteklerden dolayı Süleymanpaşa Belediyesine teşekkür etti.

Seminere konuşmacı olarak Aile Danışmanı ve Çocuk Gelişim Uzmanı İdil Şengöz Tosun katıldı. Tosun, Çocuklarla Etkili İletişim, Anne-Baba Tutumları ve Çocuk Eğitiminde Ödül ve Cezanın Yeri olmak üzere üç başlık altında çok önemli bilgiler paylaştı. Yaklaşık 2 saat süren seminer, anne-babaların soruları ile devam etti.

Semineri Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral da takip etti. Güral, seminer sonunda konuşmacı İdil Şengöz Tosun’a çiçek takdim etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir