BAHÇELİ’DEN TAHRİK UYARISI

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “AKP‘nin kripto genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ateş basmıştır. Seçimlere sayılı günler kala, Türkiye provakasyonlara her zamankinden daha da açıktır. Çünkü AKP, iktidarı kaybetmemek amacıyla her kışkırtma ve karartmadan medet umacaktır. AKP iktidardan söküldükçe anti demokratik oyun ve planlarını devreye alacaktır” dedi.

MHP lideri Bahçeli, partisinin Malatya mitinginde vatandaşlara seslendi. 

 “KARABORSA MİTİNGLER”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hazineyi adeta bölünme ve rejim tasfiyesi için seferber ettiğini kaydeden Bahçeli, “Yüzde 52 oy almış birisi olduğu için bunu kendisine hak görmektedir.

Ve dahası, korsan mitinglerle baştan ayağa siyasete girmekte, Anayasa suçu işlemekten hiç mi hiç rahatsızlık duymamaktadır. Malatyalı kardeşlerim soruyorum sizlere; Erdoğan her gün karaborsa mitingleri düzenleyip muhalefete hakaret etmektedir; bir Cumhurbaşkanı’na bunu yakıştırıyor musunuz? Erdoğan taşıdığı görev itibariyle herkese eşit mesafede durması gerekmektedir; bir Cumhurbaşkanı’nın sınırları Anayasa’da çizilmiş yetkilerini aşmasını doğru buluyor musunuz? Tarafsızlık bağlamında şeref ve namus üzerine ettiği yeminleri sakız gibi çiğnemesini normal görüyor musunuz? Erdoğan milli iradeye sansür uygulamaktadır. Erdoğan demokrasiye ambargo uygulamakta, ahlakı izole etmektedir. Böyle bir Cumhurbaşkanı ne zaman görülmüştür? Böyle bir ülke yönetimine ne zaman şahitlik edilmiştir? Gerek Erdoğan, gerekse de Davutoğlu korkmaktadır. Nedeni ise Milliyetçi Hareket’in ayak sesleridir. MHP yükseldikçe, serok Ahmet’in ve 17-25 Erdoğan’ın uykuları kaçmaktadır. MHP güçlendikçe hainler şaşırmakta, melanetin siperlerine dalgalanmaktadır. Bu korkunun, bu kaçışın altında; acı ve ıstırap dolu yıllar vardır” diye konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir