BEŞ MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

CUMHURBAŞKANI’NIN KONUŞMASINDAN 

Emlak Konut tarafından yapılan Başakşehir Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen açılış töreniyle Çırpıcı Millet Bahçesi, Baruthane Millet Bahçesi, Kayaşehir Millet Bahçesi ve Hoşdere Millet Bahçesi vatandaşların hizmetine açılıyor. 5 millet bahçesiyle İstanbul’a 1 milyon 400 bin metrekarelik yeşil alan kazandırılacak.

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimlerini biz ‘Gönül Belediyeciliği’ seçimi olarak görüyoruz. Seçimlere kadar sıkmadık el fethedilmedik kalp bırakmayacağız.

SÖZ VERDİK YAPTIK

Hizmete sunduğumuz millet bahçelerimizde 100 günlük icraat programımızda yer alan taahhütlerimizden birini daha yerine getirmiş oluyoruz. Söz verdik, yaptık. Bitmedi, yapıyoruz yapacağız.

*Başahşehir Millet bahçemiz camiden kapalı otoparka, biyolojik göletten koku bahçelerinde, etkinlik çayırından millet kıraathanesine, bisiklet yollarından oyun alanlarına kadar tüm ihtiyaçlara cevap verecek tesislerle donatılmıştır.

HER TÜRLÜ İHTİYACA CEVAP VERECEK TESİSLER
*Kayaşehir Millet bahçemiz, 350 bin metrekare bir alan üzerinde. Her türlü ihtiyaca cevap verecek tesislere sahip bir projedir. Biz yaparız, onlar konuşur. Bu projede de yürüyüş yollarından seyir terasına, kültür sanat etkinliği için kullanılacak sahneden piknik alanına kadar pek çok tesis bulunuyor.

*Baruthane millet bahçemiz 60 bin metrekare alan üzerinde kurulmuştur. Meyve ağacı, mevsimlik çiçek yanında bu bahçemiz Osmanlı baruthanesi binası ile de tarihi bir kimliğe sahiptir. O tarihi eseri yıktırmadık, sahip çıktık.

GÜNDEMLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

Türkiye’nin her türlü görüşün, düşüncenin, fikrin ve zikrin hayat bulan bir ülke olması birilerini rahatsız ediyor; azgın azınlığın oyunlarıyla sarsılacak değiliz. Haddini bileceksin. Bz İstikl’al Marşı’yla Safahat’ı yastık altı kitabı olarak koyduk. Bizim ve milletimizin karnı bu bayat oyunlara toktur. Ne Gazi Mustafa Atatürk’e ne de kılık kıyafetinden dolayı herhangi bir vatandaşımıza hakaret edilmesine izin vermeyiz. Eleştiri tabiiki de olacaktır. Türkiye’de kimse eleştirilemez değildir.

33 MİLLET BAHÇESİ YAPILACAK

Ayrıca 18 ilimizdeki 33 millet bahçesiyle ilgili çalışmalar son aşamaya gelmiş durumda. Hedefimiz her şehrimize en az birer tane millet bahçesi kazandırmaktır. Biz durmuyoruz ya, onlar dedikodu yapıyor. Onlar ne yapılırsa yapılsın karşılarına dikiliyorlar. Biz Kanal İstanbul diyoruz, onlar istemezük diyorlar. Yapacağız, isteseniz de istemeseniz de yapacağız.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir