BİRLİK MESAJLARI

KILIÇDAROĞLU VE MUHARREM İNCE’DEN

BİRLİK MESAJLARI

 CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Genel Merkez’de yaptığı açıklamada birlik mesajları vererek “Şunu unutmasın herkes Muharrem İnce bizim bir değerimizdir onu sevgiyle kucaklıyoruz.” dedi ve il başkanlarına İnce’nin 81 ile teşekkür ziyaretinde gerekli her şeyin yapılması talimatını verdi.Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası bazı partililer tarafından ismi CHP liderliği için dile getirilen Muharrem İnce, “Benim ağzımdan kurultay diye bir şey duyarsanız o zaman konuşursunuz ama duyamayacaksınız” dedi. İnce partililere ‘istifa etmeyin’ çağrısı yaptı. Kaldıki, Muharrem İnce, seçim çalışmaları sorasında açık ve net olarak, Kılıçdaroğlu’na karşı aday olmayacağını söylemişti.
24 Haziran seçimlerinden sonra adı CHP Genel Başkanlığı’yla anılan Muharrem İnce, eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın’la, Karayalçın’ın Çankaya’daki ofisinde bir araya geldi. 

 ‘BEN HÂLÂ CHP’NİN ÜYESİYİM’

İnce, “Parti içinde Genel Başkan’a yönelik istifa çağrıları var. Sizin düşünceniz nedir, olağanüstü bir kurultayla bir değişiklik gerekli mi?” sorusuna ise, “Bir kişi dahi partiden istifa etmesin. Herkes yerinde kalsın. Benim ağzımdan kurultay diye bir şey duyarsanız o zaman konuşursunuz ama duyamayacaksınız” karşılığını verdi.

“Siz ne zaman Kılıçdaroğlu ile görüşeceksiniz?” sorusu üzerine İnce, “Biz her zaman görüşürüz” dedi.

KARAYALÇIN: İNCE BİZDE UMUT YARATTI
İnce ve Öymen ile sohbet ettiklerini ve seçim kampanyasını değerlendirdiklerini ifade eden Karayalçın da, Öymen ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret edeceklerini söyledi.

Bir basın mensubunun, “Muharrem İnce’ye sahip çıkmalıyız, yardımcı olmalıyız, diye bir açıklamada bulundunuz. Partide değişim mesajı mı vermek istediniz?” sorusuna Karayalçın, “Bu, iktidar yürüyüşündeki güçlü bir iradeyi gösteriyor. Muharrem İnce çok yüksek bir başarı ortaya koydu. Bizde umut yarattı, bize coşku verdi. O seçim bitti, yeni bir seçime hazırlanacağız hep birlikte. Bu süreçte Muharrem İnce’ye sahip çıkacağız” yanıtını verdi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN İNCE’Lİ MESAJ
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Genel Merkez’de yaptığı açıklamada birlik mesajları vererek “Şunu unutmasın herkes Muharrem İnce bizim bir değerimizdir onu sevgiyle kucaklıyoruz.” dedi ve il başkanlarına İnce’nin 81 ile teşekkür ziyaretinde gerekli her şeyin yapılması talimatını verdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir