BİRLİK YEM TANITIM GÜNLERİ

BİRLİK YEM FABRİKASI

Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi Tekirdağ Birlik Yem Sanayi Tic. A.Ş. tarafından,  her yıl düzünlenmekte olan Birlik Günü’nde, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Fabrika yöneticiciler, kooperatif başkanları ve muhtarlarla bir araya geldi.

Hayrabolu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen etkinliğe Albayrak’ın yanı sıra Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim İçöz, Birlik Yem Fabrikası Genel Müdürü Ali Osman Yaşar, ilçe mahalle muhtarları ve kooperatif başkanları  katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı, Tekirdağ’ın tarım ve hayvancılıkta Türkiye’nin başkenti olduğunu söyledi.

Son zamanlarda, tarım ve hayvancılık ürünlerinde meydana gelen dar boğaza da dikkat çekilen toplantıda,Başkan, “Trakya Bölgesi’ndeki hayvancılığın önemi üzerinde duruldu.İthal etteki sorunlar nedeniyle, halkın et yemekten korktuğu  bu günlerde Trakya’da hayvancılığın önemi daha iyi anlaşılıyor. Tarım ve hayvancılık, bizim ana vizyonlarımızdan bir tanesi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği mera ıslah projesi, kaba yem bitkisi dağıtımı gibi projeler tarım ve hayvancılığa verdiğimiz önemin göstergesidir. Biz, Birlik Yem Fabrikası’nı alır ve işletirken asla kar amacı gütmedik. Türkiye’de üretilen ayçiçeği ve buğday gibi bitkilerin büyük bir oranını Tekirdağ karşılıyor. Aynı zamanda bölgemiz hayvan hastalığından ari bölge. Böyle bir bölgenin çok iyi desteklenmesi gerekiyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin tarım ve hayvancılığa desteği önümüzdeki dönemlerde de sürecektir. Ben bütün güzelliklerin Tekirdağ ve Türkiye için olmasını diliyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir