BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ERGENE’DE

 İnsan odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde, yoğun çalışma temposundan fırsat buldukça halkın içinde olmaya özen gösteren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere gittiği Ergene’de Sağlık, Yeşiltepe, Cumhuriyet ve Vakıflar Mahallesi ziyaretleri ile Ergene gezisini sonlandırdı.

Ergene gezisinin son bölümünde Sağlık, Yeşiltepe, Cumhuriyet ve Vakıflar Mahallesi sakinleri ile de bir araya gelen Başkan Albayrak, “Sabah 06:30’da başladığımız Ergene İlçesi ziyaretlerinin son aşamasında sizlerin arasındayız. 13 saattir süren mesaimiz devam ediyor. Ergene İlçesi’nin Ergene Mahallesi sakinlerinin bizden beklentilerini almak, isteklerini not etmek için buradayız. Ergene’nin tüm mahallelerinde vatandaşlarımızla bir araya geldik. artık güçlü bir büyükşehir var.

tekirdağ ergene belediye başkanı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tüm mahallelerimizde hizmetleriyle var olacak. Ergene’nin mahalleleri de diğer mahallelerimizle birlikte gelişecek, sizlerin istediği seviyeye gelecek. Bu konuda şüpheniz olmasın. Ben ve ekibim, gece gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin verdiğiniz oyları hak etme adına yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Seçim öncesi verdiğim tüm sözleri yerine getireceğim. Ben sözünü verdiğim şeyi yerine getiririm, yerine getiremeyeceğim şeyin de sözünü vermem. Bu anlamda bana ve ekibime güvenin. 5 yılın sonunda kazanan Ergene olacak, kazanan Tekirdağ olacak, kazanan halkımız olacak” dedi.

Mahalle sakinleri de ziyaretinden ve samimiyetinden dolayı Başkan Albayrak’a teşekkür ettiler ve istek ve beklentilerini Başkan Albayrak’a iletme fırsatı buldular.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir