CHP TEKİRDAĞ İL KONGRESİ YAPILDI

 CHP Tekirdağ il başkanlığı seçimi yapıldı. Seçim sonuçlarına göre sarı listeyle seçime katılan Recep Ökten ve listesi Tekirdağ il başkanlığını kazandılar.

Kongrede 269 delegeden 259 ‘u oy kullandı. 167 oy sarı liste Recep Ökten’e, 91 oy beyaz liste Şeref Çetin’e çıkarken bir oy da iptal edildi.

CHP Tekirdağ il kongresi bu gün İsmet inönü salonun da 8 ilçe delegelerinin katılımıyla yapıldı. Kongrede açılış konuşmasını il başkanı Şeref Çetin yaptı. Verilen önerge ile divan başkanlığına PM üyesi İzmir milletvekili Aytunç Çıray , divan üyeliklerine de Malkara belediye başkanı Ulaş Yurdakul, Muratlı CHP ilça başkanu Ufuk Gençtürk seçildiler. Divan teşekküllü sonrası divan başkanı Aytunç Çıray parti çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı. Selanik göçmeni olduğunu belirten Çıray hemşerilerim diye başladığı konuşmasında detaylı bilgiler aktardı.  Protokol konuşmalarında Büüykşehir belediye başkanı Kadir Albayrak, Aydın Kurban, Recep Palabıyık, eski milletvekilleri Mehmet Nuri Saygun, Enis Tütüncü, Hayrabıolu belediye başkanı Fehmi Altayoğlu, Tekirdağ milletvekilleri emre Köprülü, Candan Yüceer ve Faik Öztrak birer konuşma yaptılar. Bu konuşmalar sonrası il başkanı Adayları Şeref Çetin ve Recep Ökten birer konuşma yaptılar. Adaylar listelerini delegelere tanıttılar. Ardından seçime geçildi. Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla önce mevcut başkan Şeref Çetin bir konuşma yaptı. Birlik beraberlik çağrısıyla bundan böyle başkanımız Recep Ökten birlik beraberlik için Recep Ökten ve ekibini kutluyoruz.dedi.

Recep Ökten ; artık seçim bitmiştir. Şu dakikadan itibaren salondan çıkarken hiç kimse ayrımcılık yapmadan kolkola birlik beraberlik içinde CHP nin başarısı için çalışacağız.dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir