FENERBAHÇE PATLADI

Süper Lig’in 9. haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği Karabükspor’u Van Persie (2), Skrtel, Aatif Chahechouhe ve Lens’in golleriyle 5-0 yendi. Geçen hafta da Konyaspor’u 1-0 yenen Sarı-Lacivertliler bu skorla puanını 15’e yükseltti. Advocaat’ın öğrencileri ligin 4. haftasında da Kasımpaşa’yı deplasmanda 5-1 mağlup etmişti. Karadeniz temsilcisinde Ceyhun Gülselam 29. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

 FENERBAHÇE 5 – 0 KARDEMİR KARABÜKSPOR

STAT: Ülker
HAKEMLER: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Hakan Yemişken
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal (Dk.57 Roman Neustadter), De Souza, Lens, Chahechouhe, Volkan Şen (Dk.77 İsmail Köybaşı), Van Persie (Dk.65 Sow)
KARDEMİR KARABÜKSPOR: Ahmet Şahin, Kerim Zengin, Dany, Gaman, Latovlevici, Poko, Ceyhun Gülselam, Skulason, Traore (Dk.56 Serdar), Tanase (Dk.82 Osman Çelik), Yatabare (Dk.56 İlhan Depe)
GOLLER: Dk. 18 (pen) ve Dk.48 Van Persie , Dk.45+2 Skrtel, Dk.52 Aatif, Dk.53 Lens (Fenerbahçe)
KIRMIZI KART: Dk. 29 Ceyhun Gülselam (Kardemir Karabükspor)
SARI KARTLAR: Skulason, Dany (Kardemir Karabükspor)

Son 2 haftada 6 puan alan Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi 4. maçında 3 Kasım Perşembe akşamı Manchester United’ı konuk edecek. 6 Kasım’da ise Akhisar Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Konuk Karabükspor ise sahasında cumartesi akşamı Bursaspor’u konuk edecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir