FENERBAHÇE;2 CAYKUR:1

Fenerbahçe 2 – 1 Çaykur Rizespor

 Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan mücadelede Fenerbahçe, Moussa Sow’un üstün performansıyla sonuca gitti ve Senegalli yıldızın 90+2’de attığı golle sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.


Maçın 3. dakikasında Fenerbahçe Sow’un golüyle 1-0 öne geçti. Aatif’ın ortasına düzgün bir kafa vuruşu yapan Senegalli golcü, sarı-lacivertlilere üstünlüğü getirdi. Bu golden 9 dakika sonra Çaykur Rizespor beraberliği yakaladı. Şener’in altı pas için yaptığı hatayı iyi değerlendiren Oğuz Han Aynaoğlu, takımına beraberliği getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda iki takım da net pozisyon bulmakta zorlandı. Fenerbahçe Sow ve Lens’le rakip kaleyi yoklarken, Çaykur Rizespor Kweuke ile %100’lük bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Dakikalar 90+2’yi gösterirken sahneye çıkan Moussa Sow, Fenerbahçe’yi 2-1 öne geçirdi ve mücadele bu skorla sona erdi.

Medipol Başakşehir ile Beşiktaş’ın oynayacağı haftada Şampiyonlar Ligi’ne katılma yolunda çok kritik 3 puan kazanan Fenerbahçe, puanını 56 yaptı. Çaykur Rizespor ise 23 puanda kaldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir