HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ

HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ 

Dünya hayvanları koruma günü etkinliği bize göre çok önemli bir gün.

Bütün yurtta, özellikle tarım ve hayvancılığın yoğun olduğu bölgelerde geneş kapsamlı etkinlikler yapılması faydalı olacaktır. İnsanlar, başta evcil hayvanlar olmak üzere, bütün hayvanların da bir canlı olduğunu kavramış olacaklar, hayvancılığın meslek olarak yapıldığı bölgelerde ürün ve hayvan sağlığı konusuna olumlu katkıları olacaktır.

Bu çerçevede Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi de bir etkinlik düzenlemiş bulunmaktadır.

Adı geçen Belediyenin web sayfasında etkinli haberi şu şekilde yer almıştır.

şk

“Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, Hayvanları Koruma Günü’nün ardından çocuklara hayvan sevgisini aşılamak üzere Mutlu Pati Şenliği düzenledi.

Süleymanpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’nde sahiplenilmeyi bekleyen kedi ve köpeklerin de katıldığı şenlikte çocuklar sokak hayvanları ile kaynaşırken hayvan severlerde evlerinde baktıkları minik dostlarımız ile Mutlu Pati Şenliği’ne katılarak etkinliğe destek verdi.

BELEDİYE BAŞK. EKREM EŞKİNAT:  ETKİNLİĞE ÇOCUKLARINI GETİREN ANNE, BABA VE ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR ETTİ.

Mutlu Pati Şenliği’ni hafta sonunda yapmayı planladıklarını ancak olumsuz hava koşullarından ötürü öne çekildiği belirten Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Aslında biz bu etkinliği 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde yapacaktık. Daha sonra katılım yüksek olması hiçbir çocuğumuzun etkinliği kaçırmaması için hafta sonuna planlamıştık. Ancak hava koşullarının olumsuz olacağı bilgisinden dolayı bugüne aldık. Buraya çocuklarını getiren ailelerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederim.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir