KAR DEVAM EDECEK

Meteoroloji’den yeni uyarı: Daha fazlası için hazır olun

 İstanbul’da gece başlayan kar yağışı sabah saatleri itibarıyla devam ediyor. Öğrenciler ise şimdiden ‘İstanbul’da yarın okullar tatil mi?’ sorusunu sormaya başladı. Bu konuda İstanbul Valiliği’nden henüz bir açıklama yok. Valiliğin öğleden sonra veya akşam saatlerinde açıklama yapması bekleniyor. Meteoroloji ise İstanbullu’ya kar uyarısında bulundu. Kar yağışı öğle saatlerinde etkisini artıracak, gece yarısına kadar devam edecek.

 stanbul’da bugün (Pazartesi) okullar tatil edilmişti. Gece boyu ve sabah saatlerinde yeniden kar yağışı var. İstanbul’da kar yağışının perşembe gününe kadar kar ve karla karışık yağmur şeklinde devam etmesi bekleniyor. İstanbul’da bu sabah da yoğun şekilde devam eden kar yağışının ardından okulların yarın tatil edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. İlerleyen saatlerde konu hakkında açıklama bekleniyor. Resmi kaynaklardan açıklama gelir gelmez haberimiz son gelen bilgiler ile tekrar güncellenecek. 

METEOROLOJİDEN İSTANBUL AÇIKLAMASI

İstanbul’da halen aralıklarla devam etmekte olan kar yağışının, öğle saatlerinden itibaren etkisini arttırarak gece saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

EK ÖRTÜ OLUŞACAK

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul’da kar yağışının öğle saatlerinde etkisini artıracağını belirtti. Yapılan açıklamada, “İstanbul’da halen aralıklarla devam etmekte olan kar yağışının, bugün öğle saatlerinden itibaren etkisini arttırarak gece saatlerine kadar devam etmesi beklenmektedir. Mevcut kar örtüsü üzerine güney kıyılarda 5 cm, iç ve kuzey kesimlerde 10- 15 cm arasında ek örtü oluşturması beklenen kar yağışlarının oluşturabileceği; ulaşımda aksamalar, buzlanma, görüş mesafesinde azalma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Yapılan Yorumlar


İNSAN

Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. 2014 © Tüm Hakları Saklıdır.

TASARIM SOHBETZiyaretçi Sayımız { Bugün : 3137 | Dün : 2888 | Toplam: 2774692 }

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir