KILIÇDAROĞLU SINIRDA

KKILIÇDAROĞLU SINIRDA

 Kırıkhan’da şehit evlerini ve sınırda askeri karakolları ziyaret etti.

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bombalama haberini öğrendikten sonra Hataylı iş adamlarıyla yaptığı toplantıda kendilerinin barıştan, kardeşlikten yana olduklarını belirtti.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi “Bu sabah yeni bir olayla karşılaştık. Kimyasal silah kullanıldığı gerekçesiyle saldırı gerçekleştirildi. Kim olursa, hangi devlet olursa olursun kimyasal silah kullanılması insanlık suçudur. Buna kimsenin hakkı yoktur. Ama kimyasal silah kullanıldığına ilişkin tereddütler var. Rusya ve ABD karşılıklı güç gösterisini kendi ülkelerinde değil Ortadoğu’da kullanıyor. Türkiye de dahil bölgedeki devletler bir araya gelip sorunlarını çözmeli. Zararı; Türkiye, Irak, İran, Suriye görüyor diğerleri silah satıyor. Ölen bu bölgenin insanı oluyor” dedi.

Kılıçdaroğlu bölgeden egemen güçlerin artık ellerini çekmesi gerektiğini belirterek “Ben her şeyi bilirim her şeye ben karar veririm demek, devleti yönetmek değil devleti felakete sürüklemek demektir. Devlek; liyakatla, akılla, danışmayla yönetilir” dedi.

SURİYE’DELİ GELİŞMELER

Sınır boyunda bulunan Hatay, Kilis, Gaziantep başta olmak üzere diğer bölgelerimizde de askeri birlikler gelişmeleri hassasiyetle izliyor.

ŞEHİT EVİNİ ZİYARET ETTİ

Beraberindeki partililerle daha sonra Kırıkhan ilçesine hareket eden Kılıçdaroğlu, 2 Kasım 2017’de Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Ortaklar bölgesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 27 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Ömer Küçük’ün ailesini ziyaret etti.  Kılıçdaroğlu, ikinci ziyaretinde ise PKK/YPG-PYD’li teröristler tarafında 3 Şubat 2018 tarihinde Suriye’den atılan roketin Kilis’e düşmesi sonucu hudut bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Bayram’ın ailesiyle bir araya gelerek taziyede bulundu.

KARAKOLA GELDİ

CHP lideri Sakız Hudut Karakolunda askerlerle biraraya geldi. Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan CHP lidire “Kahraman ordumuzun her zaman yanındayız” dedi.

Yapılan Yorumlar


ŞAHABETTİN KÜÇÜKYAZICI
MONTRÖ ANLAŞMASI
Günümüz koşullarındayeni enerji kaynakları tartışması vardır. Su yolları gündem oluşturmalıdır.BÜLENT SOYLAN
TÜKETİM VERRGİLERİ
Sistemlerin tekniklerine göre uygulanabilirliği vardırProf.Dr. İsmet BARUTÇUGİL
PAYLAŞMAK
İhtiyaç fazlasını vermek, paylaşmak değildirDr. Bora KÜÇÜKYAZICI
TARİH BOYUNCA KADIN
Erkekler de aile yaşamına katkı vereceklerdir.KONUK YAZAR
İFRAT VE TEFRİT
Muhalefet liderlerine, partilerin önde gelenlerine, sosyal medyada sataşmak için görevlendirilmiş kişiler olduğunu hayretle öğreniyoruzERSİN DEDEKOCA
ABD VE ÇİN
ABD ve Çin Halk Cumhuriyeti dışişleri bakanları Alaska’da toplandı.

  •  
İNSAN

Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. 2014 © Tüm Hakları Saklıdır.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir