MURATLI KAYMAKAMININ TAYİNİNE TEPKİ

 Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu’nun beklenmedik bir şekilde Hatay Vali Yardımcılığı’na tayini çıkınca, vatandaşlar da tepkisini gösterdi. Tayine dur demek için yürüyüş ve basın açıklaması yapan halk, Kaymakamlık önünde Hersanlıoğlu’nu kucakladı.

 Muratlı Belediyesi önünde toplanan kalabalık, milli iradenin gücünü gösterdi. Muratlılılar olarak Kaymakama sahip çıkacaklarını ve tayinini durdurmak için gereken her şeyi yapacaklarını ifade eden bölge halkı, hüzünlü anlar da yaşadı.
Hürriyet Meydanı’ndan Hükümet Konağı önüne yürüyen bölge halkı, alkışlarla Hersanlıoğlu’nu davet etti. Kalabalık Muratlı halkını karşısında gören Hersanlıoğlu, duygusal anlar yaşarak gözyaşlarını tutamadı. Kısa bir teşekkür konuşması yapan Hersanlıoğlu; “Muratlı Kaymakamlığı sürecinde, meslek hayatımın en güzel günlerini geçirdim. Bunu defalarca söyledim; Muratlı ahlaklı, edepli insanların şehri. Ben Muratlı Kaymakamı olarak sizlerden çok memnunum. Hakkınızı helal edin. Hayatımın önemli safhalarından biri Muratlı benim için. Üçüncü evladım burada dünyaya geldi. O da bir Muratlılı. Ben de kabul ederseniz Muratlılıyım bundan sonra. Nerede olursam olayım, bir Muratlılı’nın başımın üstünde yeri var. Allah hepinizden razı olsun. Demokratik tepkinizi dile getirdiniz, beni onure ettiniz. Sağ olun, çok teşekkür ediyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir