SAGLIK .. VUCUDUMUZUN 7 RIKSLI NOKTASI ..

Boyun: Boynunuzu güneş ışınlarının olumsuz etkilerinden korumak için koruma faktörlü ürünler tercih edin. Boynunuzda derin çizgilerin oluşmasını engellemek amacıyla alçak bir yastıkta yatın ve boynunuza esneklik kazandırmak için uygun zamanlarınızda bol bol yüzün. Önce omuzlarınızı dik tutun ve başınızı dairesel hareketlerle önce sağdan sola, daha sonra soldan sağa çevirin. Shiseido SBN Neck Firming Cream çabuk emilen ve cildi yeniden yapılandıran bir krem. Boyun bölgesindeki sarkmayı önlüyor, o bölgeyi  kırışıklıklara neden olan UV ışınlarından koruyor. Cilt tarafından hemen emilen zengin içeriğiyle cildi derinlemesine nemlendiriyor.

Göğüsler: Göğüslerin sarkmasını önlemek için devamlı sutyen takmanızı öneriyoruz. Tercih ettiğiniz içi çamaşırının göğsün doğal yapısını değiştirmemesine ve  onları sıkıştırıp bastırmamasına dikkat edin. Göğüslerin sarkmasını önlemek için geceleri yüzükoyun yatmaya, aşırı kilo alıp vermemeye ve dengeli beslenmeye özen gösterin. Lancome Energiebust göğüs bakım jeli göğüsleri sıkılaştırarak, dirileşmesini sağlıyor.

Eller: Cilt yüzeyindeki ölü hücrelerin arındırılması için periyodik olarak gommage ya da nemlendirici bir maske uygulanabilir. Kışın eldiven, yazın koruyucu kremler ellerinizi korumak için idealdir. Ayrıca evinizde de limonla ellerinizi nemlendirebilir, pratik bir bakım sağlayabilirsiniz. Zarif ve güçlü ellere sahip olmanız için size pratik bir öneri: Kauçuktan veya sert lastikten yapılan bir topu avucunuza alarak sıkın. Bu hareketi 15 defa tekrarlayın. Elleri nemlendirmek ve derinlemesine bir bakım sağlamak için kullanabileceğiniz Douceur des Mains di Chanel E, F, C vitamin bazlı ve güneş ışınları filtreli etkili bir ürün. Bu kremle aynı zamanda tırnaklarınıza da masaj yapabilirsiniz.

Kollar: Gittikçe koyulaşmaya başlayan dirseklerinizin renginin açılmasını sağlamak için onları limon suyuyla ovabilirsiniz. Duştan ve banyodan sonra kolları nemlendirmek gerekir. Estee Lauder Thigh Zone Body Strealing içerdiği multivitaminle iki haftada cildi yumuşatır. Yağ yakma ve sıkılaştırma özelliği bulunan bu ürün içeriğindeki antioksidan ve proteinler sayesinde cildi korur ve vücudun bu bölgesini nemlendirir.

Kalça: Merdiven çıkarken sırtınızın dik olmasına özen gösterin. Clarins Creme Fermete vücuttaki vakitsiz sarkmalara karşı sıkılaştırıcı ve yumuşaklığın korunmasını katkıda bulunan bir ürün.

Karın: Sofranızdan hiç eksik etmemeniz gereken gıdalar: Izgara balık ya da beyaz et, yanında yeşil sebzelerden oluşan bol limon veya sirkeli salata, bol su veya maden suyu. Bunun yanısıra sırtüstü uzanarak karnınızın üzerine bir kiloluk pirinç paketi koyun. Bu şekilde, karnınızı şişirin ve içinize çekin. Bu hareketi 30 kez tekrarlarsanız sıkı bir karına sahip olursunuz. Karın bölgesinde istenmeyen fazla yağlardan kurtulmak veya yağın hızlı atılmasından kaynaklanan sarkmalara engel olmak için kullanabileceğiniz “Biofermete Ventre Ferme” engelleyici ve tedavi edici özellikleriyle mükemmel bir ürün. 

Basenler: Dar jean ve pantolonlar, sıkı naylon çoraplar damarlardaki kan dolaşımını  bloke ederek şişlikler ve selülitlere yol açar. Kalçaları eritmek için bir sandalyenin üzerine oturun. Ve dizlerinizin arasına bir lastik top alarak onu birçok kez sıkın. Lancome Reflexe Contour günde sadece iki dakikalık bir uygulama ile bir ay içinde iki cm’lik bir incelme sağlar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir