TEKİRDAĞ SAHİLLERİ DOLDU TAŞTI

 Hava sıcaklığının 38 dereceye ulaştığı Tekirdağ’da, sıcaktan bunalan vatandaşlar plajlara akın etti.

Tekirdağ’da hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve hissedilen sıcaklığın nemle birlikte 38 derecenin üstüne çıkması vatandaşları bunalttı. Sıcaktan bunalan Tekirdağlılar ve İstanbullu tatilciler hafta sonunu değerlendirmek için Antalya sahillerini aratmayan Tekirdağ merkez ilce Süleymanpaşa’da bulunan Kumbağ Plajında denizin tadını çıkardı. Kimi denizde yüzdü, kimi kumdan kale yaptı, kimi ise şezlongta bronzlaşmanın keyfini yaşadı.
Hafta sonunu değerlendirmek için denize yüzmeye geldiklerini söyleyen bir tatilci, “Deniz çok güzel Kumbağ’da böyle bir deniz hafta sonu olmasına rağmen hafta ortasını düşünemiyorum. Daha güzel olur herhalde. Ne yosun var ne kirlilik var deniz gayet temiz. İnsanlar eğleniyor talilini yapıyor. Bende ailemle geldim işte hafta sonunu değerlendiriyoruz” diye konuştu.
İstanbul’dan tatil için Tekirdağ’a geldiğini söyleyen bir başka turist, “Deniz güzel hava güzel biz İstanbul’dan bir haftalığına ailemle geldik.Bugün de son günümüz eğleniyoruz işte burada, tatilimizi değerlendiriyoruz” şeklinde konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir