TEKİRDAĞ’DA ÖZTRAK RÜZGARI

Yerel seçimlerde elde edilen 12-0’lık başarısızlığı telafi etmek isteyen Ak Parti, saha çalışmalarının yanı sıra CHP’li adaylara bazı yerel basın kuruluşları aracılığıyla negatif haberler yaptırdığı iddia edildi.

ÖZTRAK TEDİRGİNLİĞİ

Özellikle CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’ın Tekirdağ’ı karış karış gezerek CHP’nin seçim vaatlerini başarıyla anlatması ve durmaksızın çalışması Ak Parti Cephesinde tedirginliğe yol açtı.

CHP İKTİDARININ BAKANI

Son zamanlarda gerçekleştirilen anketlerde Ak Parti’nin büyük düşüş yaşadığı ve koalisyon hükümetinin ufukta görüldüğü kaydedilirken CHP iktidarında ise Trakya’yı temsilen bakan olarak Faik ÖZTRAK’ın görev almasına kesin gözle bakılıyor.

HEDEF ÖZTRAK DEĞİL CHP

Öte yandan CHP kanadında ise çıkan haberler büyük tepki toplarken amaç Faik Öztrak ve CHP’yi yıpratmaya çalışmak. Bu işin arkasında kimler olduğunu herkes çok iyi biliyor. Bu tarz haberler bizi daha da çok kenetliyor. Ancak biz Genel Başkan Yardımcımız Faik ÖZTRAK ve CHP’nin Tekirdağ’da ki önlenemez çıkışını aşağıya çekmek isteyenlerin kimler olduğunu çok iyi biliyoruz. Öztrak1. sıra olmasına rağmen 6. sıra gibi çalışıyor. Tekirdağ’ı karış karış geziyor. Asıl hedef CHP ’’yorumları yapılıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir