TEKİRDAĞSPOR DESTEK KAMPANYASI

TEKİRDAĞSPOR’A DESTEK

Tekirdağspor yönetimi, klubün zor günlerini geride bırakmak için kampanya başlattıkların açıkladılar. Kampanya ile  taraftarlardan bir milyon lira toplanması  hedefleniyor.

Kulüp tesislerinde düzenlenen tanıtımda; bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri,bir milyon lira toplayabilmek için “sticker kampanyası” başlattı.Toplantı sonrası bir açıklama yapıldı.

Açıklama şöyle;

“Sevgili Tekirdağlılar, 
Bugün, sadece Tekirdağspor için değil, belki de Türk Spor tarihi içinde, eşine az rastlanacak bir kampanyayı Tekirdağspor yönetimi olarak resmen başlatıyoruz.
Tekirdağ’ın en büyük markası, en büyük değeri olan Tekirdağspor, Tekirdağ’da başka kimsenin cesaret edemeyeceği büyük bir projenin altına imza atıyor.
Tekirdağspor yönetimi olarak, tanesi 1 liradan 1 milyon adet Stickerları siz değerli Tekirdağ halkının takdirine sunuyoruz.
Satılan Stickerlardan elde edilecek gelir güncel olarak sayfamız üzerinden sizlerle paylaşılacaktır. 
Ayrıca, aldığınız Stickerlar ile fotoğraflarınız ve videolarınız dilerseniz sayfamız üzerinden paylaşılacaktır.Büyük projeye halkımızın katkısını bekliyoruz”

Diğer Taraftan,  Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Tekirdağspor’a malzeme desteğinde bulunulduğu öğrenilmiştir.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, futbolculara forma, şort ve yağmurluk hediye edilmiş,

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Belediye olarak sporculara her zaman destek olmaya çalıştıklarını” ifade etmiştir.

Tekirdağspor’un ana kadrosunun gençlerden oluşması gerektiğini aktaran Eşkinat, “Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Önemli olan onları büyütüp, geliştirerek, Tekirdağspor’un ana kadrosunu bizim çocuklarımızdan oluşturmaktır. Günün birinde bu da gerçekleşecektir. Bizim asıl hedefimiz bu. Kısa vadeli planlar yapmıyoruz. Bu konuya maraton gibi bakıyoruz. Tekirdağspor’da sahaya ilk 11’de çıkan futbolcuların tamamı Tekirdağlı olana kadar bizim mücadelemiz devam edecek.” Demiştir.

Ziyaretler kapsamında,Tekirdağspor Kulübü Başkanı Ahmet Biler ve beraberindeki Tekirdağ Spor 2.Başkanı İsmet Tanrısever ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fahrettin Özzade, Ethem Arıtepe, Lütfü Dökmen ile birlikte Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay ve Meclis Başkanı Hakan Şık´ı ziyaret ederek, çalışmalarını anlattı ve destek istediler.

Oda Başkanı Çengiz Günay da, Ticaret ve Odaları olarak ellerinden gelen desteği vereceğini belirttiler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir