TUTKULU ÖPÜŞMENİN SIRLARI

Öpüşmek söz konusu olduğunda ilk dikkat etmeniz gereken şey dudaklarınızın pürüzsüz ve yumuşak olmasıdır. Dilinizi kullanmaya başlamadan önce mümkün olabildiğince dudaklarınızı temas ettirerek ısıtmanız gerekiyor.


Havaya girmeye başladığınızda dilinizi kullanmaya başlayabilirsiniz. Dilinizin ucuyla hafif dokunuşlarla başlayın.

Bu sırada seksi bir nefesle eşinizin dudaklarını serinletin. Hafif sürtünmeler heyecanı iki katına çıkaracaktır.

 Parmaklarınızın dokunuşu dudaklarınızdan daha sert olacağı için parmaklarınızı kullanmak karşı tarafı heyecanlandırabilir. Eşinizin üst dudağında parmağınızı gezdirmeye başlayın. Alt dudağa geldiğinizde dudağını iki parmağınızla toplayın. Partnerinizin kafasını ani bir hareketle kendinize çekerek bu kez dudaklarınızla dudaklarını kavrayın.

  Seksi bir öpüşmede dudakların hareketleri kadar nefes de önemlidir. Nefesinizi bir ateşleyici olarak kullanmak istiyorsanız senkronize bir şekilde nefes alıp vermeye özen göstermelisiniz.

  Tenine yeterince yakın olduğunuzda çıkardığınız sesler titreşim etkisi yaratacaktır. Dudaklarınızı boynuna, çenesine, dudaklarına yaklaştırdığınızda çeşitli sesler çıkarın.

  • Öpüşme sırasında dudaklarını veya boynunu dişlerinizin arasına alıp bırakabilirsiniz. Bu hareket onu çılgına çevirecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir