UYUŞTURUCU VE KAÇAK İÇKİ İLE MÜCADELE

UYUŞTURUCU VE SAHTE-KAÇAK İÇKİ

Tekirdağ basınını göz attığımızda;

BİR GAZETEMEZİDE,

TEKİRDAĞ (AA) – Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Nusratiye ve Hıdırağara mahallesinde uyuşturucu satışı yapıldığı ve kullanıldığı belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

Adreslerde yapılan aramalarda 78 fişek eroin ve uyuşturucu ticaretinden kazanıldığı değerlendirilen bin 326 lira para ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan Y.K, S.B. ve S.B’nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

BİR BAŞKA GAZETEMİZDE;

Tekirdağ’da yapılan uyuşturucu operasyonunda 4 kişi yakalandı. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Çorlu Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince Süleymanpaşa, Çorlu ve Malkara ilçelerinde ‘Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde’ ticareti yapan ve ‘Uyuşturucu Madde Kullanan’ şahıslara yönelik operasyonlar yapıldı.

Operasyonda toplam 2 kilogram 11 gr esrar maddesi, 1,9 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi ile bir adet kurusıkı tabir edilen tabanca ve 11 adet fişek ele geçirildi.
‘Uyuşturucu madde ticareti’ ve ‘Uyuşturucu madde kullanmak’ suçlarından toplam 4 şahıs yakalandı. Operasyon kapsamında E.Y. isimli şüpheli bir şahısta gözaltına alındı.

YİNE BİR GAZETEMİZDE;

ÇORLU İLÇESİNDEEmniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına uyuşturucu temin eden Vedat A. isimli kişinin uyuşturucu getireceği ihbarı üzerine harekete geçti. 

Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu, Vedat A. aracıyla ‘nun Hıdırağa Mahallesi’ne giriş yaparken operasyon düzenlendi.  
Polisleri fark eden şüpheli, uyuşturucu maddeyi atıp araçla kaçmaya başladı. Takibi sürdüren polis  Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti ve kullanımının önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında ilçe genelinde uyuşturucu satışı yapan ve kullanan kişilere yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda F.D. ve E.D. gözaltına alınırken adreslerde yapılan aramalarda, bir miktar uyuşturucu hap ve 10 fişek bonzai ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye getirildi.

Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi hakimliğine sevk edilen len şüphelilerden F.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, E.D. tutuklandı

BİR BAŞKA GÜN;

Muratlı ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan iki kişiden biri tutuklandı.

YAHUT;

Sahte Içki ve Esrar Ele Geçirildi

Şarköy’de sahte içki ve esrar ele geçirildiTEKİRDAĞ’ın Şarköy İlçesi’nde jandarma ekiplerinin bir evde yaptığı aramada 70 litre sahte rakı ile 300 gram esrar ele geçirirken, 23 yaşındaki Y.E., gözaltına alındı.

Şeklinde haberlerin sıkca ye aldığı görülmektedir.

SON OLARAK;

AJANS TEKİRDAĞ HABERİNDE;

Tekirdağ il jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları çalışamada, Süleymanpaşa ilçesinde bandrolsüz içki üretimi yapılan eve baskın düzenledi. Evde yapılan aramada, adeta küçük bir imalathane çıktı.

Tekirdağ İl Jandarma ekipleri yaptıkları istihbari çalışmalar neticesinde, evinde bandrolsüz alkollü içki üreterek piyasaya sürdüğü belirlenen M.U ( 57 )’yi gözaltına aldı. M.U’ya ait Süleymanpaşa ilçesi Hüriiyet Mahallesinde bulunan ikamette yapılan incelemede,  1600 litre civarında fermente olmaya bırakılan alkollü içki (Rakı), 15 adet satışa hazır bandrolsüz rakı, 500 adet boş şişe, rakı imalatında kullanılan su arıtma cihazı, çelik kazanlar ve Damıtma da kullanılan helezon boru şeklinde ( Serpentin )malzemeleri bulundu. Gözaltına alınan M.U hakkında adli işlem başlatıldı

Heberi yer almıştır.

Haberlerin izlinmesinde Emniyet ve Jandarma güçlerinin, uyuşturucu ve kaçak içki ile mücadelede etkili ve özverili çalışmalar yürütmekte olduğu güzlenmektedir. Ancak, polisiye önlemler yanı sıra, Milli Eğitim, Diyanet ve Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliği yapılarak, her geçen gençlerimizi pençesine almakta olan bu illet ile etkili mücadele yapılması kaçınılmaz olarak karşımıza çıkmaktadır.

GAZETE İSTANBUL – ŞK

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir