YILDIZLAR NE DİYOR

Hafta boyunca Merkür’ün kontakları hakim olacak. Önce Plüton ve Uranüs ile sonra Satürn ile irtibatta olacak. Bu etkileşimler burçları nasıl etkileyecek?

 Hafta boyunca Merkür ’ün kontakları hakim olacak.Merkür önce Plüton ve Uranüs ile sonrasında Satürn ile irtibatta olacak. Bu da hafta boyunca Merküryen konuların gündemimizden düşmeyeceğine işaret ediyor.

 Merkür genel olarak bilgi, imzalar, iletişim, eğitim, karar vermek, yazmak, çizmek, düşünmek, konuşmak, seyahatler demektir.Öncelikle hafta ortasına kadar olan süreçte; takıntılardan, iğneleyici konuşmalardan, kaba ve düşüncesiz davranışlardan, başkalarının özel alanlarına zorla girmekten uzak durun. Hafta ortasına kadar kullandığınız iletişim aletlerinde problemlerle karşılaşmanız olasıdır. Cep telefonları, mailler, şifreli sistemlerde sorunlar meydana gelebilir.

Hafta ortası itibari ile de Merkür ile Satürn arasında uyumlu bir görünüm meydana gelecek. Düşüncelerinizi kolayca yapılandırabilecek, daha gerçekçi bir şekilde bir çok şeyi ele alabilecek, yeni eğitimlere başlayabilecek, önemli anlaşma ve imza gerektiren işlerinizi halledebileceksiniz.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir