HAFRİYAT BİLECESİ

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri yaptıkları yoğun ve titiz çalışmalar sonucu, ilçe genelinde belirlenen hafriyat alanları dışındaki bölgelere hafriyat döken kişi ve şirketleri tek tek tespit ederek ağır cezai işlemler uygulamaya devam ediyor.

Kaçak hafriyat ve inşaat molozu dökümü denetimlerinde Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerinin sıkı takibi üzerine büyük oranda dökümlerin önüne geçilerek çevre kirliliğine neden olan kişilere cezai işlem uygulandı.

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri kaçak olarak toprak ve hafriyat döken şahıslara topraklarını kaldırmaları için tebligat yaptı. Yapılan tebligatın ardından döktükleri toprakları kaldırmadıkları takdirde çevre kanununa göre işlem yapılacağı kaydedildi. Görüntü ve çevre kirliliğinin önüne büyük miktarda geçen Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri çevre kirliliğine kesinlikle müsamaha gösterilmeyeceğini belirttiler.

KAÇAK DÖKÜM İHBAR HATTI AÇILDI

Vatandaşlarımızın bu konuda daha duyarlı olmasını vurgulayan Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, hafriyat toprağı ve molozu döken kamyonlar görüldüğü takdirde plakasını, varsa şirketinin ismini ve görüldüğü yeri Süleymanpaşa Belediyesi’nin 0850 450 59 59 nolu telefondan 1706 nolu telefona bağlanarak gelecek nesillerimize daha temiz bir çevre bırakmak adına ihbar etmeleri istendi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir