HİTLER VE TÜRKLER

HİTLER VE TÜRKLER

facebook’tan alıntı

Türkler, Musevileri katlettiği için Hitler’e sempati beslemektedir, fakat bilmedikleri bir gerçek vardır.

O da oradaki Musevilerin çoğunun Hazar Türk kökenli olduğu gerçeğidir.Aslında Hitler Musevi soykırımı adı altında Türk soykırımı yapmıştır.

-Hazarya’nın Dağılışı ve Musevi Türkler

11.yy başlarına geldiğinde Hazarya yıkıldıktan sonra Hazarya halkı üçe bölünmüştür.Müslüman Hazar Türkleri güneye(Azerbaycan taraflarına) gitmiştir.Geriye kalan üçte ikilik Musevi Hazar Türkleri ikiye bölünmüştür.Bir kısım Rus egemenliğini kabul edip, Hazarya’da kalmıştır.
Diğer kalan kısım ise Avrupa ülkelerine dağılmıştır. Avrupa’ya dağılan Hazar Türkleri 20.yy ortasına kadar, orada kalmışlardır.Sonrasında ise tarih sahnesine Zalim Hitler çıkıyor.Hitler’in zulmünden kurtulabilmek için kaçmayı deniyorlar.Kaçmayı başaranlar genellikle Amerika’ya gitmişlerdir.Başaramayanlar ise Hitler’in zalimliği ile karşı karşıya kalmışlardır.

-Günümüzde Hazar Kökenli Türkler

Günümüzde Amerika’da, Musevi ve Hristiyan 50 bin kişi “Turk” soy ismine sahiptir.”Kagan” soy ismine sahip 30 bin kişi vardır.300 bin kişi ise “Kaplan” soy ismine sahiptir.
İbranice’de Hazar kelimesi “Kuzar” olarak geçmektedir.
Kuzar soy ismine sahip 100 bin kişi vardır.
(Yukarıda ki araştırmaların hepsi Amerika’da yapılmıştır.)

Diyeceksiniz ki, “Soy İsimlerine bakarak, Türk kökenli olabileceğini mi ispat etmeye çalışıyorsun ? Alt üstü bi soy isim neden bu kadar abartıyorsun ?”
bunları kanıtlamış insanlar vardır.
Onlardan birine bakalım,

Bir gün Amerikalı Geneolog Prof. Toni Richard Turk bir foruma “Soy ismi Turk olanlar bana yazsın” diyerek bir mesaj atıyor.”Turk” soy ismine sahip 50 bin kişi geri dönüş yapıyor.Toni herkese “DNA testi yaptıralım” diyerek bir teklifte bulunmuştur.DNA testi yaptıranların sonuçlarını bir havuzda toplar.Sonuç ise hepsinin Türk olduğu kanaatinde çıkmıştır.Köklerinin Hazar Türk kökenine dayandığını söylemiştir.Toni bir site kurar ve 2 milyon kişi katılır.2 milyon kişi “Turk” soy ismine sahiptir.

Bunu iddia edip, ispatlayan sadece Toni değildir, birçok kişi vardır.

“Siz onları Kutsal kitapta yazılı olan İsrailoğulları, Tanrı’nın seçkin kulları olarak biliyorsunuz.Fakat İsrail’de ki Musevilerin yüzde 90’ı Hazar Türk kökenlidir.”

Bu sözü Benjamin H. Freedman Amerika’nın, İsrail Devleti’ni tanımaması için yaptığı araştırmada söylemiştir.Araştırmasında bunu kanıtları ile göstermiştir.

“Dünyada ki Musevilerin sadece ufak bir kısmı İbrani-Sami-İsrailoğlu kökenlidir.Yüzde 90’ı Hazar Türk kökenlidir.”

Bu sözü Kara Şemsi Reşit Saffet 1934’de Türkiye’de olan Musevilere verdiği konferansta söylemiştir.

Sizce bize bunları neden öğretmiyorlar?
Aksine ülkemizde Musevilere karşı kin besletiyorlar, neden?

*Kaynaklar*

Cengiz Özakıncı – Derin Yahudi

Kara Şemsi Reşit Saffet – Hazar Türkleri Avrupa Devleti

Benjamin H. Freedman – Les faits sont les faits, la vérité sur les khazars (annotated): suivi de son discours à l’hôtel willard en 1961

Yazan
Yusuf Küçükertuğrul
12.05.2020

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir