MUSTAFA YEL’İN AÇIKLAMALARI

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Malkara ilçesinde muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve basınla bir araya geldi. 

 KONGRE SONRASI SEÇİM STARTINI VERİYORUZ

Tekirdağ İl Örgütü  hakkında açıklamalarda bulunan AKP Milletvekili Mustafa Yel, “3 Şubat’ta Tekirdağ İl Kongremiz var. Biz kongrelerimize düğün diyoruz. İnşallah düğün havası şeklinde geçecek. Tüm teşkilatlarımız hazır. Hepinizi Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak il kongremize davet ediyorum.Kongre sonrası seçim startını veriyoruz. Genel seçime bir yıl kalıyor ve seçime hazırız. Bu bir yılı çok iyi değerlendireceğiz.Tekirdağ’da 12-0’ı kabul etmedik. Dedi.

İKTİDAR İKEN AĞLAMANIN BİR FAYDASI YOK

 “Önümüzde Cumhurbaşkanlığı ve 2019 Yerel Seçimleri var” diyen Milletvekili Yel, “Bunlara hazırız ve daha çok çalışacağız. Milletine hizmetkâr olan bir kadroyuz. İnşallah 2018 yılı da verimli geçecek. Öncelikle belediye başkan adaylarının açıklanmasını bekliyoruz.CHP’nin doğru dürüst birprojesini görmedim. Büyükşehir Belediye Başkanı, ‘Bir gecede çıkan kanunla Büyükşehir olduk’ diyor. İktidar iken ağlamanın bir faydası yok! Demek ki hazırlıksız idiler… Bu nedenle Tekirdağ’da hizmet eksikliği var”Şeklinde sözlerine devam etti.

 BELEDİYELERDE PERSONEL FAZLALIĞI VAR

Konuşmasında belediyelerdeki personel fazlalığına da dikkat çeken AK Partili Yel, “Belediyelerde personel fazlalığı had safhada. Tekirdağ’da çok sayıda zabıta görüyorsunuz. Gerekmediği kadar zabıta alındığı ortada… Bütçesi 1,5 milyar TL olan bir Büyükşehir Belediyesi var. Buna rağmen serzenişteler.Ne yazık ki bu paralar fazla alınan işçilere ödeniyor. Taşeron işçi sayısı çok yüksek… Tabiiki Tekirdağlı gençlerimiz çalışmak istiyor.Fakat, Belediye aslında hizmet ve yatırımlarını artırmalıydı” Diyerek mahalli idareler ile ilgili görüşlerini açıkladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir