ÖĞRENCİLERİ İLE İLİŞKİYE GİRDİ

Öğrencileriyle ‘notlarını yükseltmek için’ ilişkiye girmiş!

Üç erkek öğrencisiyle seks yapmak ve iki öğrencisine ise cisimle tecavüz etmekten yargılanan Brianne Altice geçen yılın en çok konuşulan suçlularından biri olmuştu. Altice devam eden davasında oldukça ilginç bir savunma yaparak yeniden gündeme oturdu

 35 yaşındaki öğretmen, mahkemeye elleri kelepçeli, ayakları da zincirle bağlı şekilde getirilmişti. Ağlayarak mahkeme salonuna getirilen Altice, masum olduğunu savunmasına rağmen, Altice ile birlikte olan gençlerden biri, öğretmeniyle en az üç kez cinselilişki yaşadıklarını söylemişti.


Sosyal medyada büyük yankı uyandıran olayla ilgili dava sürerken geçtiğimiz günlerde Altice avukatı aracılığıyla yaptığı yazılı savunmada “Öğrencilerimin benimle birlikte olduktan sonra notlarında büyük yükseliş oldu. Ben onlara olumlu yönde etki ettiğimi düşünüyorum. Ben onlara kötülük yapmadım.” ifadesini kullandı! Öğrencilerden biri de ilişkiye girdikleri dönemde öğretmeninin “Bunu ailenle daha iyi iletişim kurman ve okulda notlarını yükseltmen için yapıyoruz.” dediğini belirtti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir