AKP İL YÖNETİMİ BELLİ OLDU

Tekirdağ AKP Yeni Yönetimi Belli Oldu

Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirilen kongrede Başbakan bir konuşma yaptı. Yıldırım’ın açıklamaları şöyle; 

“AK Parti, hayalleri gerçeğe dönüştüren partinin adıdır. AK Parti, sorunları torunlara havale eden değil, hemen çözen partidir. AK Parti, umutların partisidir. Kutlu yürüyüşümüzü durdurmak için önümüze çıktılar, hiçbirine fırsat vermedik. Yolumuzdan çevirmek istediler, engelleri aşa aşa bu günlere geldik. Gezi ayaklanmasını organize ettiler, başaramadılar. Ekonomik büyümeyi durdurmak için uluslararası işbirlikçilerle anlaşma yaptılar, yine başaramadılar. 

Zeytin Dalı Harekatı’na çok şükür millet tam destek veriyor. Hazmedemeyenler olsa da bu harekat büyük başarıyla devam ediyor. Zeytin Dalı Harekatı’nın ne olduğunu anlamak istemeyenler, öyle ya da böyle Türkiye’ye kara propaganda yaparak algıyı değiştirmeye çalışıyorlar. Zeytin Dalı Harekatı terörün bulunduğu yerde başının ezilmesi harekatıdır. Zeytin Dalı Harekatı emperyalistlerin sınırımız boyunca kurmaya çalıştıkları terör bölgesinin yok edilmesi harekatıdır. Bu harekatın hiçbir şekilde sivillere yönelik bir amacı yoktur. Bu harekatta zarar gören varsa o da bizim Hatay’da, Kilis’te yaşayan vatandaşlarımızdır.

90’dan fazla roketin düşmesi, vatandaşlarımızın yaralanması, hayatını kaybetmesi Zeytin Dalı Harekatı’nın ne kadar haklıbir harekat olduğunun kanıtıdır, ispatıdır.”

 AK Parti 6. Olağan Tekirdağ İl Kongresi’nde Cüneyt Yüksel  İl Başkanlığına yeniden seçilirken,  il yönetiminde, Adnan Sungur, İlker Subaşı, Atamer Örü, Atilla Melik Şengül, Aytaş Eriz, Barış Kıyar, Batuhan Kayın, Bayram Başelma, Beste Emre Güngör, Bülent Can, Cem Fitoloğlu, Cengiz Uysal, Cenk Erol, Emine Kaya, Emrah Aydoğdu, Ercan Dilsiz, Ercan Pehlivan, Ercan Üçel, Fatih Cin, Fatih Kayı, Filiz Yazıcı, Gökay Gök, Gökhan Saygı, Güler İncehasan, Hakan Arıcılar, Hasan Alp, Hasan Berkan Son, İlker Öz, İsmail Polat, Kaan Çelik, Kenan Akagündüz, Merve Yavuz, Mestan Özcan, Mithat Seda, Nusret Mandacı, Murat Destereci, Mülahim Kuru, Özkan Sobacıoğlu, Pınar Bolca, Ramazan Karadeniz, Saniye Tozar, Seçkin Gün, Senahi Dereli, Şahin Umur, Şenol Gönüldaş, Şule Akyüz, Tevfik Keskin, Yıldız Filiz ve Zeki Çalışkan yer aldılar.

Yeni yönetimde yedek yönetim kurulu üyeliklerinde ise Nusret Esen, Mesut Güner, Sevcan Garip, Raşit Kubilay, Ali Doğan, Serdar Ürken, Sedat Güner, Şevket Yatman, Sabiha Özmolla, Helmi Alpaslan, Hakan Yosmaoğlu, Fatih Çınar, Mehmet Gözütok, Dilşah Korkmaz, Kamil Kocaağlar, Hasan Köseler, İdil Birsen, Nurettin Karanfil, İlker Erkmen, Vildan Yılmaz, Uğur Işık, Özkan Engin, Zafer Bektaş, Yurdagül Aydın ve Selami Şılga bulunuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir