BİSİKLET BÜFE

Türk girişimcinin bisikletleri Kopenhag caddelerinde sükse yapıyor

 Üretimine bundan 5-6 yıl önce başlanan bisikletler çok amaçlı kullanıma uygun olmasıyla hem girişimcilere yeni bir kapı açacak, hem de büyük şehirlerde oturanların yaşam biçimini değiştirecek.

Seyyar satış bisikletleri  sayesinde artık kaldırımda, parkta çayımızı, kahvemizi içebileceğiz ya da sandöviç alıp yiyebileceğiz.

Seyyar küçük iş kurmak isteyenler için önemli bir olanak sağlayan üç tekelerlekli bisikletler önüne ya da arkasına yerleştirilen kasalar sayesinde sokak alışverişine olanak sağlıyor. Tamamen Er Teknik tarafından üretilen bu bisikletler, her türlü ihtiyaca göre değişiklik yapılabilecek esnekliğe de sahip.

Tamamen çevreye duyarlı bir çekilde üretilen kasalı bisikletler istenirse yardımcı motor sayesinde fazla pedal gücü gerektirmeden de kullanılabiliyor. Bisikletlerin girmesine izin verilen her yolda kullanılabilecek olan kasalı bisikletler toplam  280 kg’a kadar yük taşıyabiliyor. Sokak satışı için ideal olan bu araçların kendi küçük işini kurmak isteyenlerin ilgisini çekmesi bekleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir