BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR

  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından satın alınan 4 adet otobüs Çorlu Toplu Ulaşımının hizmetine girdi.

Peş peşe temel atma ve açılış törenleri düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, Çorlu otobüs hatlarına, 4 otobüs daha ekledi.

Çorlu Belediyesi önünde gerçekleştirilen törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak: “Daha önce de defalarca kez söylediğim gibi Çorlu olmasaydı Tekirdağ büyükşehir olmazdı. Bu nedenle Çorlu’nun bizim için önemi büyük. Çorlu sürekli gelişen, büyüyen ve nüfusu artan bir ilçemiz. Bu anlamda bizim de bu artışa hizmetlerimizde cevap verebilmemiz gerekiyor. Çorlu toplu Ulaşımında kullanılmak üzere 4 adet otobüsü daha bugün Çorlu Halkının hizmetine sunmaktan büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Ayrıca Çorlu trafiğine büyük rahatlama sağlayacak dalcık projemizi de en kısa zamanda hayata geçirmeye hedefliyoruz. Otobüslerimiz tekrar Çorlu halkına hayırlı olsun” dedi. 

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü Çorlu’ya yapılan hizmetlerden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve ekibine teşekkür ettiler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir