CHP TEKİRDAĞ 36. OLAĞAN İL KONGRESİ

CHP Tekirdağ İl Başkanlığına Recep Ökten tekrardan seçildi.

Tekirdağ Atatürk Spor Salonundaki CHP Tekirdağ 36. Olağan İl Kongresine CHP Tekirdağ Milletvekilleri, Faik Öztrak, Emre Köprülü, Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe belediye başkanları, delegeler ve partililer katıldı.

Atatürk Spor Salonundaki CHP Tekirdağ 36. Olağan İl Kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Mevcut İl Başkanı Recep Ökten ile Gülşen Tufan listelerinin yarıştığı kongrede oluşturulan divana CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer seçildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kongrede yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi kongrelerinin bayram havası içinde geçtiğini söyledi.

Albayrak, yapılacak seçimde hangi aday seçilirse seçilsin kazananın Cumhuriyet Halk Partisi olacağını, il başkanı olacak kişinin örgütüyle 2019 seçimleri için daha çok çalışması gerektiğini ifade etti.

Kongreye CHP Tekirdağ Milletvekilleri, Faik Öztrak, Emre Köprülü, Candan Yüceer, ilçe belediye başkanları, delegeler ve partililer katıldı.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde Ökten 314 delegenin oyunu alarak yeniden il başkanlığına seçildi. Tufan ise 304 oy aldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir