İNSANIN KANINI DONDURAN İŞKENCE

Kayseri’de üvey annenin, çocuklara uyguladığı ve insanın kanını donduran şiddet, babanın eve yerleştirdiği kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde 16 Aralık tarihinde görülen davada ,Songül A.’ya yaralama, eziyet ve cinsel istismardan toplam 46 yıl hapis cezası verilmişti. Baba Akif A.’nın eve yerleştirdiği kamera  tarafından kaydedilen görüntülerde üvey anne Songül A.’nın, 5 yaşındaki erkek çocuğu I.A.’ya uyguladığı şiddet adeta insanın kanını dondurdu.

 Saniye saniye kaydedilen görüntülerde üvey anne Songül A., 5 yaşındaki I.A.’yı çeşitli tarihlerde altını ıslattığı gerekçesiyle tekme ve yumruklarla dövdükten sonra, eline aldığı oklava ile küçük çocuğun bağırsaklarını yırttı.

5 yaşındaki I.A.’yı yerden yere atan ve sürükleyen üvey anne Songül A., 7 yaşındaki kız çocuğu İ.A.’ya da aynı şiddeti uygulamaktan kaçınmadı. Altını ıslattığı gerekçesiyle 7 yaşındaki İ.A.’yı da yerden yere atarak dövdü.
Baba Akif A.’nın görüntüleri izlemesi ve şikayetçi olması sonrasında tutuklanan üvey anne Songül A., “Benim de o zamanlar psikolojik sorunlarım vardı. Ben de eziyet gördüm. Çocuklara eziyet ettiğim için pişmanım” diye ifade vermişti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir