TEKİRDAĞSPOR UMUT VERİYOR

Spor Toto 3. Lig 1. Grup 34. Hafta maçında Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın da takip ettiği karşılaşmada Tekirdağspor, Manavgatspor 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Namık Kemal Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yanı sıra 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Kemal Cöne, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Süleymanpaşa Meclis Üyesi Münür Karevli, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu ve yüzlerce Tekirdağspor’a gönül vermiş taraftar takip etti.

TEKİRDAĞSPOR 7 DAKİKADA 2-0’I BULDU

Amasya bölgesinden Bilal Köseoğlu’nun yönettiği karşılaşmada henüz maçın 30. saniyesinde Tekirdağspor Hakan Sayar’ın golü ile öne geçerken dakikalar 7’yi gösterdiğinde Göksel Ergün ile farkı 2’ye çıkardı.

90 DAKİKA TEKİRDAĞSPOR’UN 2-1 ÜSTÜNLÜĞÜ İLE TAMAMLANDI

Maçın ilk yarısını 2-0’lık üstünlükle tamamlayan sarı siyahlılar 2. yarının hemen başında Ahmet Sarı’nın penaltı golüne engel olamazken 90 dakikayı 2-1 üstünlük ile tamamlayarak 3 puanın sahibi oldu.

NALLAR: “BİZDEN DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN EKREM BAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Maç sonunda Tekirdağspor Başkanı Volkan Nallar ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat açıklamalarda bulunurken Nallar; “Bugün burada kazanmamız gereken bir maçtı. 2-0 öne geçmişken farkı arttırabilirdik. İkinci yarı stresli bir maç oldu ancak oyuncularımız kazanmasını bildi. Ben bize desteğini esirgemeyen hatta bizim için Cizre’ye kadar gelen, tesislerimizi yapan başta Ekrem başkanıma teşekkür ediyorum. Biraz önce içeride futbolcularımıza maç pirimi sözü de verdi. Aynı zamanda Tekirdağ Milletvekilimiz Mustafa Yel’de maç önce futbolcularımız için pirim gönderdi. Tekirdağspor hepimizin. Destek olan herkesten Allah razı olsun.” diye konuştu.

EŞKİNAT: “FUTBOLCU KARDEŞLERİMİ EMEKLERİNDEN DOLAYI KUTLUYORUM”

Tekirdağspor Başkanı Volkan Nallar’ın ardından açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Tekirdağsporumuz bugün taraftarının da desteği ile 3 puanı hak ederek almasını bildi. Bizler bu takıma inanıyoruz. Bu sene bu takım ligde kalacak. Önümüzdeki yıl daha iyi bir yapılanma ve tesisler ile zirveye oynayacak. Futbolcu kardeşlerimi emeklerinden dolayı kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ CUMA GÜNÜ KÜTAHYA MAÇINA OTOBÜS KALDIRACAK

Tekirdağspor tribünlerinin cuma günü Kütahya’da oynanacak Kütahyaspor maçına otobüs talebine de olumlu yanıt veren Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Tekirdağspor taraftarına özel maç günü Kütahya’ya otobüs kalkacağını müjdeledi.

Öte yandan Tekirdağspor Manavgatspor galibiyeti ile puanını 38’e çıkartarak 13. sıradaki yerini korurken son 3 haftaya girilen sezonda 14 Nisan Cuma günü Kütahyaspor ile karşılaşacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir