TESKİ AÇILIŞLARI DEVAM EDİYOR

Balabanlı Mahallesi İçme Suyu ve Kanalizasyonuna Kavuştu

Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğü TESKİ tarafından geçen yıl temeli atılan Muratlı ilçesi Balabanlı Mahallesi İçme Suyu ve Kanalizasyon inşaatı tamamlanarak düzenlenen törenle mahalle halkının hizmetine sunuldu.

 Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğü TESKİ tarafından geçen yıl temeli atılan Muratlı ilçesi Balabanlı Mahallesi İçme Suyu ve Kanalizasyon inşaatı tamamlanarak düzenlenen törenle mahalle halkının hizmetine sunuldu.

Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe’nin yanısıra TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa,   Siyas Parti temsilcileri, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ile mahalle halkının da ilgi gösterdiği açılışta konuşan Teski Genel Müdürü Şafak Başa inşaat ile ilgili teknik bilgiler verdi. Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve Balabanlı Mahalle Muhtarı Basri Eşit de güzel hizmetlerinden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür etti.

Kadir Albayrak Balabanlı ve Muratlı’nın 16 Mahallesi bizim için aynı  değerdedir.  Hiçbirini ayırım yapmadan seviyoruz. Daha önce buradan geçerken Balabanlıyı ziyaret ettim ve Genel Müdürüme söyledim dedim ki Balabanlının kaderini değiştireceğiz ve hemen kendileri proje hazırlığına girdiler ve bugün de bu projeyi gerçekleştirmenin mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. Şimdi ilk hedefimiz Kırkkepenekli ’den Sarılar Mahallesi arasındaki yolu yaparak Belediye otobüsü koyacağız. Diğer Mahallelerimiz için de verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Hizmetlerimizi bütün vatandaşlarımız için yapıyoruz. Güzel bir Muratlı ve güzel bir bir Tekirdağ yaratmanın mutluluğu içindeyiz. Önümüzde daha hizmet etmek için dolu dolu 2 yılımız var bu 2 yılda da hizmet yapmaya devam edeceğiz. Muratlı’da yapacağımız yatırımların tamamını yerine getireceğiz. İnanlı çeşmemizin açılışını ve Muratlılı gençlerimize de yüzme havuzunu yapacağız. Biz yaptıklarımızla övünüyoruz. Bu projemiz de Balabanlılara hayırlı olsun bütün bu çalışmaların sonunda kazanan Balabanlı olsun kazanan Muratlı olsun, kazanan Tekirdağ olsun” dedi.

Yapımına 2016 Eylül ayında başlanan ve yaklaşık 2 milyon 27 bin liraya mal olan projede 5620 metre içme suyu hattı, 5668 metre de kanalizasyon hattı yapıldı.

Açılışı diğer protokol üyeleriyle beraber yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak musluktan ilk suyu doldurarak içti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir