ÇOCUK MAKİNESİ

Gaziantep’te, 34 yıllık evli 53 yaşındaki Abdulkadir ve Raziye Güngör çiftinin 28 çocuğu oldu. Çocuklarından 11’ini kaybeden ve bugün en küçüğü 1, en büyüğü 33 yaşında 8’i kız 9’u erkek 17 çocuğu olan Güngör çiftinin 24 de torunu bulunuyor

  27 çocuğunu normal doğum yöntemiyle dünyaya getirdiğini belirten anne Raziye Güngör, 1 yaşında olan son çocuğunun sezaryen ile dünyaya geldiği söyledi. Bazı sağlık sorunları ile karşılaştığını dile getiren Güngör, çocuklarının adını da karıştırdığını kaydetti.

8 çocuğunu evlenen ve 24 torunu bulunan Raziye Güngör, dünyaya getirdiği 28 çocuğun tamamının hayatta kalmasını arzu ettiğini, ancak köy şartlarında dünyaya getirdiği çocuklardan 11’inin vefat ettiğini belirterek, “Bu kadar çocuk doğurmuş olmaktan pişman değilim. Engelli bir çocuğum var ve ona bakmakta zorlanıyoruz. Devletimiz bana bu konuda yardımcı olursa çok sevinirim.

Artık çocuk sahibi olmayı düşünmüyoruz. Maddi açıdan bazı sıkıntılarımız var, hayırseverlerin yardımcı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir