Özel Ambulans Hizmeti Popülerleşti 2021

Özel Ambulans Hizmeti

Özel ambulans hizmeti, sağlık durumu kötüye giden kimseler için tercih edilen bir hizmet olurken bu hizmeti sunan Sağlık Bakanlığı değil özel şirketlerdir.

Dora Ambulans olarak özel ambulans çözümleri çerçevesinde hastaların hastane ya da eve nakledilmesinde kaliteli hizmet sunuyoruz.

Hastanın nakil planlamasını tam anlamıyla gerçekleştirirken ambulans konforu konusunda da yüksek standartlar sağlıyoruz.

Özel ambulans

Sağlık sorunları olan bireylerin ev ya da hastaneye nakledilmesinde çoğu zaman ambulans gereklidir. Sarsıntıyı en aza indiren ve özel önlemlerle hastanın konforunu sağlayan ambulanslar bütün olumsuzlukların önüne geçer. Bu sayede hastada ortaya çıkabilecek komplikasyonların önlenmesi de mümkündür.

Hasta nakli çerçevesinde hastaların ve hasta yakınlarının içine su serpen çözümler sunarken hem şehir içi hem de şehirlerarası hizmetleri ön plana çıkarıyoruz.

Böylelikle çok yönlü hizmetlerimiz sayesinde hastanın ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Siz de özel ambulans sayesinde trafik karmaşasına takılmadan ve %100 güvenli bir nakil sürecinden fayda sağlamak adına bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Özel ambulans

Hasta Nakil Hizmeti

Ambulansa sadece hayati riskin bulunduğu durumlarda ihtiyaç duyulduğu düşüncesi vardır. Ancak durumu stabil hastaların da hastaneden hastaneye, hastaneden eve ya da evden hastaneye taşınmasında özel ambulans hizmetinden faydalanmak mümkündür.

Güven, kalite ve konforu bir araya getiren Dora Ambulans olarak ihtiyaçlarınıza cevap veriyoruz.

Bireysel taleplere cevap verirken kurumsal firmaların da özel hasta nakil aracı taleplerini de karşılıyoruz. Bu kapsamda hastanın her an nakledilmesi ve konforlu bir sürece imza atması adına çözüm üretiyoruz.

 

Siz de uygun fiyat ve kaliteden taviz vermeyen çözüm anlayışı çerçevesinde hasta nakil hizmetlerimizden yararlanmaya başlayabilirsiniz.

özel ambulans

Ambulans Kiralama

Özel ambulans ve hasta nakil süreçleri kadar önemli çözümlerden bir tanesi de ambulans kiralama seçenekleridir.

Genellikle kurumsal firmalar tarafından talep edilen bir hizmet olan ambulans kiralama; şantiye, fabrika, AVM, spor salonları ve stadyumlarda ihtiyaç duyulan bir hizmettir.

Kalabalık bir ortamda ortaya çıkabilecek olası rahatsızlıklara karşı önlem amacıyla ambulans kiralama hizmetinden fayda sağlamak muhtemeldir.

Kaza ve ani rahatsızlıklara anında müdahale edilmesini kolaylaştıran ambulans kiralama hizmeti hastaneye nakil konusunda da oldukça özeldir.

Dora Ambulans’ın özel ambulans kiralama hizmetleri çerçevesinde günlük, haftalık ya da aylık kiralama seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Size en uygun hizmetleri sunarken fiyat avantajlarını da gündeme getirmeyi ihmal etmiyoruz.

Şehirlerarası Ambulans Hizmetleri

Özel ambulans ihtiyacı olan birey ve kurumların zaman zaman şehirlerarası nakil talepleri vardır. Bu talepler hastanın yolculuk boyunca konforu hissetmesi ve sağlıklı bir nakil süreci geçirmesi adına önemlidir.

Bir şehirden başka bir şehre nakil işlemlerinin gerçekleştirilmesi adına gerekli olan şehirlerarası hasta nakil süreçleri çerçevesinde kusursuz bir taşıma gerçekleştiriyoruz.

Özel ambulans

En güvenilir yolları tercih ederken profesyonel ekibimiz sayesinde hastanın konforunu zirvede tutuyoruz. Böylelikle nakil işleminden kaynaklanacak riskleri minimum seviyeye çekiyoruz.

Şehirlerarası hasta nakil süreçleri ile alakalı fiyat bilgisi almak ya da rezervasyon yaptırmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Öğrencilerin en çok karşılaştığı sorunlardan birisi olan Yurt sorununu ele aldık, buradan inceleyebilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Özel ambulans hizmeti kapsamının ayrıcalıkları nelerdir?

Özel ambulans hizmeti almak istediğinizde önceden rezervasyon yaptırarak zaman ve mesafe fark etmeksizin hastanızı dilediğiniz yere nakledebilirsiniz.

112 Acil ambulanslarının sadece acil durumlarda müdahale etmesinin aksine özel ambulans çözümlerimize bizi arayarak dilediğiniz zaman başvurabilirsiniz.

Ambulans çözümlerinde fiyatlar nasıl belirlenmektedir?

Ambulans ile alakalı alacağınız hizmetin kapsamına göre fiyatlar farklılık göstermektedir.

Nakil işlemlerinde mesafe ve zaman dilimi önemli olurken ambulans kiralamada kiralama süresi fiyatları belirler. En doğru fiyatlara ulaşmak ve merak ettiklerinizi sormak için bizi arayabilirsiniz.

Ambulans hizmetleri hangi şehirler arasında gerçekleşir?

Şehirlerarası ambulans hizmetleri kapsamında sunduğumuz nakil çözümlerinde Türkiye’nin 81 iline hizmet götürüyoruz.

Amacımız tamamen hasta sağlığı ve konforu olduğundan bu konuda kendini yenileyen ve araçlarında modernliğe önem veren bir bakış açısı sergiliyoruz.

Siz de hizmetlerimizden faydalanarak ayrıcalıkları yakalayabilirsiniz.

Özel ambulans çalışanları nasıl seçiliyor?

Özel ambulansta görev alacak personelin güvenilir olması ve kaliteli çözüm sunması oldukça değerlidir. Dora Ambulans olarak üzerimize düşeni yaparken personelin titizlikle seçilmesine özen gösteriyoruz. Böylelikle hastanın sağlığı ve konforunu maksimum seviyede tutuyoruz.

Siz de Dora Ambulans ile kaliteli bir sürece odaklanmaya başlayabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir