SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ BİRİNCİ YILINI KUTLUYOR.

 BİRİNCİ YILDA ÇALIŞMALARINI ANLATMAK İÇİN, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ” Bir sunumla başladık, çünkü her zaman park gözüküyor, bahçe gözüküyor, bir takım sanatsal aktiviteler gözüküyor ama işin mutfağı gözükmüyor. Biz Süleymanpaşa’ya çağdaş kentçilik açısından bakıyoruz şehir plancılığı bilimin son teknolojilerini kullanarak, bu işin en yetkin isimlerinden bilgi alarak bu şehri dönüştürmek için bir çaba gösteriyoruz.” diyerek sözlerine başladı.

 Yol çalışmaları hakkında bilgiler veren ve zamanla biteceğini belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; ”  Altınova, 100. yıl mahallesi ve Değirmenaltı şuanda en sıkıntılı mahallelerimiz olduğu için bütün gücümüzü oraya harcıyoruz.  Bu yüzden birileri Altınova mahallesinde bir yerden bir yere gidemezken, birileri ayağına poşet bağlayıp dolaşırken, ben burada ki çalışma bitmeden farklı bir yerde ufak işle uğraşan ekip görmeye dayanamıyorum. Hepsi geçecek sabır ve zamana ihtiyacımız var.” dedi.

 Özlenen Kumbağ’ı geri getirmek istediklerini belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ; Özlenen kumbağ’ı geri getirebilmek için ciddi bir kolluk kuvveti çalışması gerçekleştiriyoruz. Belki bir iki sene içerisinde değil ama uzun vaade de kumbağ bundan 15 sene önceki gibi ailelerin rahat gelebilecekleri bir turistik alan haline getirebiliriz.” diyerek sözlerine son verdi.

Süleymanpaşa Sahil Ek Hizmet Binasında gerçekleşen basın toplantısı soru cevap kısmında Belediye başkanı Ekrem Eşkinat’ın soruları cevaplamasının ardından son buldu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir