ÇORLU ALIŞ-VERİŞ FUARI

ÇORLU ALIŞ-VERİŞ FUARI AÇILDI

Çorlu Kaymakamlığı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Belediyesi, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Trakya Kalkınma Ajansı, S.S. Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile dernekler, kurum ve kuruluşların da destekleriyle 30 Temmuz – 5 Ağustos 2018 tarihlerinde düzenlenen Çorlu Alışveriş Fuarı Çorlu’da ticari ve kültürel hayatı canlandırdı.

Çorlu Alışveriş Fuarı’nın açılışında Bulgar sanatçı Toni Stararo ve Cengiz Kurtoğlu konser verdi.

Cumhuriyet Meydanı‘nda toplanan grup emniyet müdürlüğü kavşağına kadar kortej eşliğinde yürüdü.

Buradan fuar alanına geçen grup, daha sonra sembolik kurdele kesimi yaparak 1 hafta sürecek olan fuarı açtı.

Açılışta konuşma yapan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Alışveriş Fuarı’nın bir çok markayı bir araya getirerek halka güzel bir alışveriş imkanının sağlandığını söyledi.

Burada çok ciddi bir çalışma yapıldığını da belirten Kaymakam Kılıç, “Fuarın hazırlanışında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Çok ciddi bir emeğin ürünüdür. Burada birçok marka bir araya getirilerek halka sunuldu. Halkımız gezerek, eğlenerek alışveriş yapacak. Aynı zamanda Çorlu Tarım Fuarı da bu fuarın içerisine dahil edilerek daha da zenginleştirildi.” diye konuştu.

Diğer katılımcıların da yaptığı selamlama konuşması sonrasında topluca stantlar gezildi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Bulgar şarkıcı Toni Stararo konser verdi.

Stararo’yu çok sayıda seveni şarkılarına eşlik ederek izledi.

Konserin bir bölümünde Çorlu’da misafir olarak bulunan sevilen şarkıcı Cengiz Kurtoğlu’da sahneye çıkarak Stararo’ya eşlik etti.

Açılış programına, TBMM Başkanvekili Mustafa ŞentopCHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir